inloggen personeel

Personeelsbeleid

Ons personeelsbeleid is er ten dienste van de kinderen, de schoolorganisatie en de medewerkers.
Tussen werkgever en werknemer is helder wat er over en weer wordt verwacht. Op de scholen is een professionele cultuur, waarbij aandacht is voor specifieke individuele kwaliteiten en van erkende ongelijkheid. Omdat de maatschappij altijd in ontwikkeling is en de inzichten ook veranderen is er op de scholen altijd behoefte aan ontwikkeling. Daar is ruimte voor.

Communicatie

Op de scholen van de Hoeksteen communiceren de betrokkenen: helder, open en tijdig. Dit draagt bij aan een veilig klimaat voor allen.

Gezondheid

Door ons personeelsbeleid worden en voelen medewerkers zich gehoord, gezien, erkend en gewaardeerd. Zowel het personeel als de werkgever streven naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid.
Bij de ontwikkeling wordt gezocht naar win-win-situaties van de behoeften van de schoolorganisatie en de persoonlijke behoeften van de medewerker.

Vacatures

Heb jij hart voor onderwijs? Bouw met ons mee aan het fundament voor onderwijs en kom werken op de Hoeksteenscholen! Er zijn genoeg mogelijkheden op onze vijf scholen om je droombaan te vinden.

Staat er toch niets voor je bij, heb je andere wensen, of wil je gewoon eens kennismaken? Neem contact op via info@hoeksteenscholen.nl of bel 0186 61 59 23.

Onze Christelijke identiteit is zichtbaar en merkbaar bij alles wat we doen.
dummy
Open sollicitatie
Is de gewenste vacature niet beschikbaar?
stuur een open sollicitatie